Seniorikerho Golden Club

Monet englanninopettajat ovat toivoneet eläkkeelle jäädessään mahdollisuutta olla Suomen englanninopettajat ry:n jäseniä. Vuoden 2024 alusta on alkamassa seniorikieltenopettajien The Golden Club -kerho. Sinulla on mahdollisuus osallistua American Studies ja British Studies -koulutuksiin sekä englanninopettajien Euroopan opintomatkoihin ja kaukomatkoihin. Lisäksi kerholaiset voivat kokoontua vapaa-ajan toimintaan kuten teatteriesityksiin, konsertteihin, näyttelyihin, tutustumiskäynteihin ja muihin vapaa-ajan toimintoihin. Jos sinulla on entisiä englanninopettajakollegoita, voit pyytää heitäkin mukaan toimintaan.

Kerhon ohjelmasta ilmoitetaan sähköpostilla ja englanninopettajien kotisivulla. Kaikki Suomen englanninopettajien yhdistyksen jäsenet ovat myös tervetulleita kerhon tapaamisiin ja toimintaan, jos niissä on tilaa. Lisäksi kerholaiset saavat Yours Truly -lehden.

Jäsenmaksu senioreille vuonna 2024 on 19 €/vuosi eli yhdistyksen tavallinen jäsenmaksu, eikä senioreiden tarvitse kuulua SUKOLiin.

Jos olet kiinnostunut osallistumaan, ota yhteyttä Suomen englanninopettajien toimistoon english@suomenenglannopettajat.fi tai puhelimella 045 317 9731.  Ilmoita seuraavat tiedot, ja saat jäsenmaksulaskun sähköpostissa:

– Etu- ja sukunimi
– Syntymäaika
– Osoite
– Sähköposti
– Puhelinnumero
– Missä opetit englantia
– Mahdolliset lisätiedot

Seniorikerhon tietosuojaselosteen löydät täältä.