Stipendinhakulomake

 

    Stipendejä myönnetään Suomen englanninopettajat ry:n jäsenille tänä vuonna poikkeuksellisesti Mikkelissä järjestettävään British Studies -koulutukseemme. Huomioithan kuitenkin, että stipendin suuruus on verrannollinen kurssin hintaan ja osallistujamäärään, joten jos harkitset yhdistyksen ulkomaan koulutusmatkaa kahden seuraavan vuoden sisällä, stipendiä kannattanee hakea vasta silloin. Ehtona stipendin saamiselle on, että hakija ei ole saanut jäsenstipendiämme kahtena edellisenä vuotena. Vähimmäisjäsenyysaika on 1 vuosi. Stipendiä voi hakea tänä vuonna myös muuhun kuin yhdistyksen järjestämään ulkomailla tapahtuvaan täydennyskoulutukseen. Etusija annetaan yhdistyksen omaan koulutusohjelmaan osallistuville.
    Hakemuksessa ilmoitetut ammattiin ja järjestötoimintaan liittyvät erityisansiot, samoin kuin vaikea taloudellinen asema pyritään ottamaan huomioon. Hakijoille ilmoitetaan kirjallisesti stipendin myöntämisestä touko-kesäkuussa.
    Stipendi maksetaan jälkikäteen, jos ei toisin ilmoiteta, kun osallistumistodistusjäljennös, maksukuittikopiot ja kurssiohjelma on lähetetty yhdistyksen toimistoon. Selvitys stipendin käytöstä on toimitettava myöntämisvuoden syyskuun loppuun mennessä. Yhdistyksen omille kursseille osallistuneiden ei tarvitse toimittaa osallistumistodistus- ja kuittikopioita eikä muita selvityksiä.
    Pyydämme ilmoittamaan välittömästi, jos et voi osallistua kurssille, jolle olet apurahaa hakenut.
    Täytä alla olevat tiedot ja lähetä 17.5.2021 mennessä.