Materiaaliesittelyt

Peruskoulun 6. luokan englannin koe 2020
Suomen englanninopettajat ry tuottaa perusopetuksen 6. lk:n englannin kokeen, joka mittaa oppilaiden kielitaitoa monipuolisesti.

Tämän vuoden kokeessa pääsemme mukaan urheilun vauhdikkaaseen maailmaan. Kuulemme englantilaisesta jalkapallosta, luemme lasten urheiluharrastuksista ja sukellamme urheilun jännittävään historiaan.

Kokeeseen kuuluu kuullun- ja luetunymmärtämistehtävien lisäksi myös rakenne- ja sanastotehtävä, tilanteet ja reagointi -tehtävä sekä tuottamistehtävä. Jokaisesta tehtävästä on myös helpotettu E-tehtävä, joka soveltuu tehostetun ja erityisen tuen oppilaille.

Suullinen koe on paritehtävä, jonka voi pitää joko kokeen yhteydessä tai erikseen. Kokeen kaikissa tehtävissä on helppo tarkistus- ja pisteytystapa.

Kokeen kesto n. 1,5 – 2 h
Suositusaika: viikoilla 16 – 17
Hinta: CD-levy 45 € / CD-levy + paperiversio 60 €

Tilaa koe 18.3. mennessä: www.suomenenglanninopettajat.fi

Test&Train 2020

Paketti valmistuu elokuussa, ja mukana on jälleen monenlaisiin työtapoihin soveltuvaa innostavaa materiaalia. Abeille on englannin kieliopin keskeisimmät kohdat tiiviinä ja kattavana ”tenttinä” ja preliminäärikoe Abitissa, också på svenska. Preliminäärissä mm. studiolaatuinen video, ja yo-kokeen viimeisimmät tehtäväversiot on huomioitu. Osa koepaketin tehtävistä nyt myös sähköisenä: mm. Kahoot (ilmainen) ja reactored.com (maksullinen). Rakenne- ja sanastomonivalintaa on tarjolla sekä helppoina että vaativina tehtävinä ja mukana aina tarpeelliset lähtötasotestit sekä harjoitukset myös aikuisopiskeluun.

Tekemällä tilauksen jo kevään aikana varmistat, että saat materiaalin ensimmäisessä toimituserässä. Hinta 150 € muistitikku.

Test and Train 2019 

Paketissa on mukana monenlaisiin työtapoihin soveltuvaa innostavaa materiaalia.
Abeille on englannin kieliopin keskeisimmät kohdat tiiviinä ja kattavana ”tenttinä” ja preliminäärikoe Abitissa (sisältää kuuntelun). Kirjoittamista hiotaan ohjatusti erilaisten harjoitusten avulla. Rakenne- ja sanastomonivalintaa on tarjolla sekä helppoina että vaativina tehtävinä.
Hinta 150 e –  muistitikku.

Test and Train 2018

Paketti sisältää viime vuoden tekijöiltä monipuolista materiaalia lukion englannin tarpeisiin, mm. koko kieliopin kattavan kertausosion abeille tentittäväksi sekä tuoreen preliminäärikokeen kuunteluineen Abitti-versiona. Prelissä on nyt myös videokuuntelu ja viime kevään yo:n mukaisia tehtäviä. Preliminärprovet också på svenska. Kaikki Test and Train -paketin sisältämät harjoitukset voi siirtää koulunne käyttämään sähköiseen oppimisympäristöön. Tänä vuonna mukana on myös sananmuodostusta ja lisää hauskoja idiomitehtäviä. Don’t miss this chance! Hinta 150 e – muistitikku.

Vocational Basics – Materiaalia ammatilliselle toiselle asteelle

Tehtävä- ja ideapaketti ammatilliselle toiselle asteelle. Opettajakohtainen muokattava materiaali kattaa vieraan kielen opintojen pakolliset 3 osp:ia ja tarjoaa rungon valinnaisiin opintoihin. Soveltuu kaikille opintoaloille. Hinta 120 e.  

BUBBLY – Suullisen kielitaidon harjoitteluun

Bubbly tarjoaa runsaasti käytännön puhetilanteita kätevästi muistitikulla. Ne voi monistaa, heijastaa suoraan luokassa tai jakaa sähköisesti opiskelijoiden laitteisiin tarpeen mukaan. Materiaali on suunniteltu erityisesti yläkoululaisille, mutta se sopii lisäksi lukion alkuun. Paketti sisältää hauskoja ja mutkattomia suullisia harjoituksia, joissa on kuvitetut ja muokattavat pohjat ratkaisuineen (directions, describing things, at a restaurant, making appointments, buying tickets, describing a person, meeting people, travel, explanations, reasons why, health issues, booking a hotel room, reading dates, reactions). Hinta 60 e.

Juhlapyhät – Kulttuuritietoutta ja hupia muistitikulla

Monipuolinen, oppijoita aktivoiva materiaali muistitikulla, alakoululle oma ja yläkoululle sekä toiselle asteelle oma. Hinta 46 e alakoululle, 56 e yläkoululle ja toiselle asteelle. 

Power Grammar – kielioppidiat yläkouluun ja toiselle asteelle

Animoidut ja aktivoivat kielioppidiat suullistavine harjoituksineen yläkoulun tarpeisiin – sopii myös lukioon perusasioiden kertaamiseen sekä ammatilliselle 2. asteelle. Materiaali muistitikulla. Hinta 75 e. 

The Best of Test and Train Vol 2

Huolellisesti valikoidut 100 sivua 2000-luvun Test and Train –paketeista: parhaat luetunymmärtämiset ja kattavat kielioppitehtävät ratkaisuineen tyylikkäästi stilisoidussa paketissa. Helppo monistaa heti käyttöön englannintunneille tai muokata haluamallesi sähköiselle alustalle (Socrative, Edmodo ym.) Hanki pedagogisesti mietityt harjoitustehtävät helpottamaan työtäsi – The Best of Test and Train Vol. 2 –muistitikku. Hinta 55 e.

 Ylioppilaskokeiden pisteitys-CD

Onko ylioppilaskirjoitusten pisteytysohjeita hukassa? Ei hätää, sillä nyt saat yhdellä cd:llä kaikki ohjeet v. 1997-2018, niin syksyt kuin keväät, kuuntelut ja kirjalliset. Hinta vain 15 e.

It’s So Simple yläasteen ja lukion niveltämisopintoihin

Materiaalipaketti on tarkoitettu peruskoulusta lukioon siirtyville opiskelijoille, joilla on vaikeuksia englannin perusrakenteissa. Materiaalia voidaan käyttää niveltämiskurssilla tai tukiopetusmateriaalina. Paketissa kerrataan perusasioita ja harjoitetaan muutamia sanastoalueita, jotka tulevat vastaan lukion ensimmäisen vuoden kursseilla. Lisäksi paketissa on ohjeita ja ehdotuksia kuunteluharjoituksiksi ja luetunymmärtämisharjoituksia. Monistepaketin hinta 55 e.

Quest for English – Yläkoulun materiaalipaketti

Tarvitsetko mielenkiintoista ja motivoivaa materiaalia oppitunneillesi lisämateriaaliksi opiskelijoille, jotka ovat aina hetkessä valmiita tai niille, jotka tarvitsevat lisämateriaalia oppiakseen? Muistitikulta aihepiirikokonaisuuksiin löytyy nettitehtäviä ja eriytettyä materiaalia tunnille tai kokeisiin. Tarjouksena puoleen hintaan vain 35 e muistitikku

Off We Go!

Materiaalia suullisen kielitaidon harjoittamiseksi yläasteella. Paketissa on riittävästi materiaalia kokonaisen kurssin toteuttamiseksi. Materiaalia voi hyödyntää myös ammatillisella toisella asteella vaikkapa valinnaisiin opintojaksoihin. Opetushallitus on tukenut materiaalituotantoa. Tarjouksena puoleen hintaan vain 25 e monistepaketti

Test and Train 2017

Kokeneiden tekijöiden materiaali lukion englannin opetukseen. Kattavat ja monipuoliset kielioppitehtävät, myös suulliset A/B-harjoitukset, 1. ja 2. vuosiluokille kahdet luetun ymmärtämiset monivalintoina. Abeille  ylioppilaskoetta vastaava preliminäärikoe, joka sisältää myös kuuntelun – kaikki valmiina Abitti-versiona! Uudistetut aihepiirisanastot harjoituksineen, suorat linkit Quizletiin ja bonuksena online-pelit. Paljon harjoituksia, joissa ei tarvita suomea. 200 sivua taattua laatua! Hinta 150 e – muistitikku.

Test and Train 2016

Test and Train 2016 tehtäväpaketissa on tehtäviä, joita voi käyttää abi-, kertaus- ja kirjoituskurssin lisäksi myös pakollisilla kursseilla kielioppi- ja sanastokertaukseen tai pieninä sähköisinä kokeina, sillä osa tehtävistä on myös Socrativessa. Lisäksi paketissa on vinkkejä opettajille oppiainerajat ylittäville kursseille, esim. kattavat ohjeet mediakurssin opettamiseen. Paketissa on mukana myös preliminäärikoe. Paketti soveltuu erityisesti lukio-opetukseen. Hinta 120 e – muistitikku.

Muista myös materiaalitarjouksemme! Aiempia Test and Train -paketteja todella edullisesti: 

Test and Train 2014 – Monipuolinen koe- ja lisämateriaalipaketti sisältää tuttuun tapaan preliminäärikokeen. Materiaalipaketti on lähinnä lukion englannin opetuksen tueksi.Det mångsidiga test- och materialpaketet innehåller som vanligt ett preliminärprov. Nödvändiga delar av uppgifterna är översatta till svenska. Tarjoushinta 50 e CD

Test and Train 2013 – Test & Train 2013 CULTURE sisältää tuhdin paketin Britannian, Australian ja Yhdysvaltojen kulttuuritietoutta. Materiaali sisältää preliminäärikokeen. Materiaalipaketti on lähinnä lukion englannin opetuksen tueksi. Tarjoushinta 50 e CD

Test and Train 2012  Hinta  50 e/kpl

Kaikki vanhemmat Test and Train -paketit  Hinta  30 e/kpl tai 50 e/2 kpl